Tuesday, March 2, 2010

red snapper

 
Cartoccio di Dentice alla Ligure con Patate Novelle e Pomodorini al Basilico
Fillet of red snapper wrapped in baking paper with cherry tomatoes , olives , capers and potatoes and baked in the oven.
ပထမဆံုး ငါးကို ၊ သံပုရာရည္ ၊ဆား နဲ႕နယ္ ဂ်ဳံကပ္ ဒယ္ထဲမွာ ေၾကာ္။ အေရာင္ေလးနည္းနည္းရလာၿပီဆိုရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေဆာ႕ ထည္႕ ၊ cherry tomatoes , olives , capers ထည္႕၊ stock ပါးပါးေလးထည္႕။ ေဆာ႕စ္ ဆူလာၿပီဆိုရင္ အာလူးၿပဳတ္ကို ႏွစ္ၿခမ္းလွီးၿပီး baking paper ေပၚတင္ ၊ ေနာက္ အဆင္သင္႕ၿဖစ္ေနတဲ႕ ငါး နဲ႕ ေဆာ႕စ္ ကိုတင္ oven ထဲထည္႕။ အေရာင္ေလး ရရင္ အၿပင္ကို ထုက္ truffle oil ေလးကို အေပၚက ေပါက္ေပး။ Pick Up !!! ;P

No comments:

Post a Comment

ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။