seafood thermidor
Hammour, mussels , and shrimps , flamed with cognac , cooked with Dijon mustard and cream, gratinated with Parmesan cheese .
Hammour, mussels , and shrimps , flamed with cognac , cooked with Dijon mustard and cream, gratinated with Parmesan cheese .
ပံုက နည္းနည္းေတာ႕ ၀ါးသြားတယ္။ ဘယ္လိုၿဖစ္သြားလဲမသိဘူး။ း) အလြယ္မွတ္ထားခ်င္ရင္ white sauce နဲ႕ seafood ေရာထားတယ္လို႕ပဲမွတ္။ white wine ထည္႕ရင္ပိုေကာင္းတယ္။ ေနာက္မွ အေသးစိတ္ေရးေတာ႕မယ္ဗ်ာ။ ဒီေန႕ အားဘူးဗ်ဳိး။ ဆရာခို ေရာက္ေနလို႕။ း)
No comments:
Post a Comment
ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။