Monday, March 29, 2010

ကၽြန္ေတာ္ႏွင္႕ seafood thermidor

seafood thermidor
Hammour, mussels , and shrimps , flamed with cognac , cooked with Dijon mustard and cream, gratinated with Parmesan cheese .
ပံုက နည္းနည္းေတာ႕ ၀ါးသြားတယ္။ ဘယ္လိုၿဖစ္သြားလဲမသိဘူး။ း) အလြယ္မွတ္ထားခ်င္ရင္ white sauce  နဲ႕ seafood ေရာထားတယ္လို႕ပဲမွတ္။ white wine ထည္႕ရင္ပိုေကာင္းတယ္။ ေနာက္မွ အေသးစိတ္ေရးေတာ႕မယ္ဗ်ာ။ ဒီေန႕ အားဘူးဗ်ဳိး။ ဆရာခို ေရာက္ေနလို႕။ း)

No comments:

Post a Comment

ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။