Friday, January 28, 2011

Buffalo mozzarella


Fresh  mozzarella with tomatoes, basil and olive oil

2 comments:

  1. ညီေရ အကို ဒီSalad သိပ္ၾကိဳက္တာ။ လုပ္လဲစားဖူးတယ္။ အကို႔ ေဘာစ္က ေကၽြးလို႔ စျပီး စားဖူးတာ။ သူကို ေနာက္တစ္မ်ိဳး Salad Caprese လို႔လဲ ေခၚတယ္ထင္တယ္။ Basil Leave ေလး အေပၚမွာ တင္ျပီး စားရတာေလ။ အဲဒါေနာက္တစ္မ်ိဳးလား။ အတူတူပဲထင္တယ္။

    ReplyDelete
  2. ဟုတ္တယ္အကိုေရ...အဲ့ဒါက အီတလီလို ေခာ္တာ။ က်ြန္ေတာ္က အပ်င္းျကီးလို့ slice ေတာင္ မလွီးဘူး။ အဟီးးး ပံုမွန္္က အကိုေျပာသလို သြားရမွာ။ ;) ကပရီစီဆိုတာက အဲ့ဒီပြဲနာမည္ ျဖစ္ျပီး buffalo mozzarella ဆိုတာက အဲ့ဒီ cheese နာမည္ ျဖစ္ပါတယ္ အကိုေရ။
    mdy က hotel ေတြမွာေတာ့ accordion potatoes လို ပံုစံေလး cheese ကို မျပက္ေအာင္လီွးျပီး အဲ့ဒီ slice ေလးေတြျကားထဲမွာ tomato နဲ့ basil ကို ထည့္တယ္။ မ်က္လံုးထဲျမင္ မွာပါ။
    ခု က်ြန္ေတာ္တင္ထားတဲ့ ပံုစံထဲကအတိုင္း မဟုတ္ပါဘူးခင္ဗ်ာ။ slice လီွးေပးရပါတယ္။
    http://mykitchenmylife.blogspot.com/2009/10/italan.html ကို ေက်းဇူးျပုျပီး ျကည္ေပးပါ။

    ReplyDelete

ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။