Saturday, March 19, 2011

အန္တီ pasto

 ဂလို ၁
 ဂလို ၂
 ဂလို ၃
 အမဲသားကိုလည္း ... အတူတူပဲ။
rucola, melone, bresaola, sedano, vinaigrette ai frutti di bosco
bresaola air dried beef on baby rocket lettuce, celery, sweet melon and wild berry dressing

INGREDIENTS :
  1. rocket leaves, 
  2. bresaola, 
  3. sweet melon, 
  4. celery, 
  5. extra virgin olive oil,
  6. wild berrry dressing, 
  7. salt, 
  8. white pepper powder.

METHOD :
  • Trim the rocket lettuce and wash it.
  • Trim the celery and peel it from the skin . 
  • Cut the celery in thin flakes.
  • Cut the bresaola in thin slices. 
  • Cut the sweet melong in thin slices.
  • Prepare the wild berry dressing: beating the wild berry vinegar with salt and white pepper powder then extra virgin olive oil.
rocket leave ကို ေအာက္ကေန ျပန္႕ျပန္႕ ၀ိုင္း၀ိုင္းေလ ခင္း ၊  အေပၚကေန sweet melon နဲ႕ bresaola ကို ပါးပါးေလး ျဖစ္ေအာင္ slicer နဲ႕ ျဖတ္ထားျပီး အထက္ပံုမွာ ျပထားတဲ႕ အတိုင္း ကေတာ႕ပံု ေလးေတြ အစီအရီ ၾကည္႕ေကာင္းေအာင္ ထည္႕ရပါတယ္။ ျပီးမွ အေပၚကေန wild berry dressing ကို ဆမ္းထားတာပါ။
antipasto အန္တီပစတို ဆိုတာက  before the meal လို႕ အဓိပၸါယ္ ရပါတယ္။ အီတလီရဲ႕ ရိုးရာ first course တစ္မ်ဳိးျဖစ္ပါတယ္။
Italian ဆိုက္က  New Menu ပါ။ 

1 comment:

  1. လုပ္တတ္ခ်င္လိုက္တာ စိတ္၀င္စားစရာေလး

    ReplyDelete

ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။