brunoise is a method of food preparation in which food item is first julienned and then diced again, producing tube of side length of about 2 mm on each side.
ဘရူႏြိင္းစ္ လို႕ေခၚပါတယ္။ သူ႕ကို အန္စားတံုး အေသးဆံုး လီွးေပးရပါတယ္။ ပထမ ဂ်ဳလီရမ္ လွီးရပါမယ္။ ၿပီးမွ အဲဒါကို ၿပန္ၿပီး အတံုးေသးေသးေလေတြၿပန္တံုးရပါတယ္။ အလွဆင္ ( garnish ) တဲ႕ေနရာေတြမွာ အသံုးမ်ားပါတယ္။ ( dimensions ) 2 mm ပက္လယ္ ရိွရမယ္လို႔ ဆိုၾကပါတယ္။
No comments:
Post a Comment
ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။