Tuesday, December 8, 2009

စားၾကမယ္ေဟ႕ italian food

Spinach Gnocchi 


minced spinach 800 g
flour 600g
egg york 21 pis

Grated  Parmesan cheese 275g


Ricotta cheese 1.5 kg ( 1500g )
အဲဒါေတြအားလံုးကို ေရာနယ္ၿပီး

  piping bag  ထဲထည္႕။
မီးဖိုေပၚက ေရေႏြးပြတ္ပြတ္ဆူထဲ ကိုညွစ္ခ် ရမယ္။ ေဘးမွာက ဆီသုတ္ထားတဲက tray လင္ဗန္းထားၿပီး ၿပဳတ္ၿပီးသား gnocchi ေတြကိုထည္႕။ ခုစားမယ္ဆိုရင္ ခ်က္ေပါ႕။ သိမ္းမယ္ဆိုလည္း bleach chillerထဲထည္႕ အေအးခံ။ frozen လုပ္ၿပီးသိမ္း။ ၿပီး၏ း)

1 comment:

ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။