အဓိက ကေတာ႕ reheating လုပ္တဲ႕ေနရာမွာ ေတာ္ေတာ္ေလး အသံုး၀င္ပါတယ္။ ေကာင္းက်ဳိးရိွသလို ဆိုးက်ဳိးလည္းရိွပါတယ္။မသံုးတတ္ရင္ အစားအစာေတြအားလံုး သြန္ပစ္ရတတ္တယ္။ း) ကၽြန္ေတာ္ ၿဖစ္ဖူးလို႕ေၿပာတာ။ ဟီး frozen fish ကို ကၽြန္ေတာ္ က အရည္ေၿပာ္ thawing ေအာင္လို႔ဆိုၿပီး 5 mins မီးနစ္ ပစ္ထည္႔လိုက္တာ ဘာေၿပာေကာင္းမလဲ တခါတည္းကို က်က္သြားတာပဲ။ သူက်က္သြားတဲ႕ ပံုစံက မလွဘူးေလ။ အေရာင္မတတ္ဘူး။ စားခ်င္႕စဖြယ္မရိွဘူး။
Basic microwave ovens heat food quickly and efficiently.တဲ႕ ဟုတ္တယ္ၿမန္တာေတာ႕ ေၿပာမေနနဲ႕ ။ ဟီးပ်င္းတဲ႕ chef ေတြဆို Grill ေပၚ အေရာင္ေလးရေအာင္ကင္ၿပီး fry ေၾကာ္ၿပီး ရင္ microwave လုပ္ပစ္လိုက္တာပဲ။ executive chef ေတြ႕ရင္ေတာ႕ အေသပဲဗ်ဳိ႕။ ေနာက္ ႏြားႏို႕ milk ပူပူေလးေသာက္ခ်င္လား ၊ ရတယ္ဗ်ာ။ း) melt butter လုပ္ရင္လည္းဒီေကာင္ေလးနဲ႕သံုး ။
သူ႕ရဲ႕အေကာင္းဆံုး လုပ္ေဆာင္ခ်က္ကေတာ႕ defrosing frozen လုပ္လို႔ရတာပါပဲ။
microwave
ကဲ cooking method ၿပီးပါၿပီ။
မုိက္တယ္....
ReplyDelete