Wednesday, December 30, 2009

ကၽြန္ေတာ္ႏွင္႕paper bag cooking

paper bag cooking

စကၠဴ ကို ပိတ္ထားလည္းရတယ္၊ ဖြင္႕ထားလည္းရတယ္။ ဧည္႕သည္စားကာနီးမွ ဖြင္႕တာပုိေကာင္းတယ္။

En papillote လို႕လူသိမ်ားပါတယ္။ french ၿပင္သစ္စကားၿဖစ္ပါတယ္။ ခ်က္လိုေသာ ပစၥည္းကို ဆီစိမ္ခံစကၠဴ ( greaseproof paper or wax paper or foil ) ထဲတြင္ထည္႕၍ bake လုပ္ၿခင္း ( oven ထဲ ထည္႕) ကို paper bag cooking ဟုေခၚသည္။ ခ်က္ၿပဳတ္ေနစဥ္အတြင္း ၿပင္ပသို႕ မည္သည္႕ အခုိးအေငြ႕မွ ၿပန္႕လြင္႕ၿခင္းမရိွသၿဖင္႕ မူလသဘာ၀အနံ႕ ႏွင္႕အာဟာရ ကို ထိန္းေပးႏိုင္သည္။

No comments:

Post a Comment

ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။