- kitchen ထဲကို ဓါးကိုင္ၿပီး သြားမယ္ဆိုရင္ ဓါးဦးကို ေအာက္စိုက္ ခ်ၿပီးမွ သြားလာပါ။
- knife ဓါး ကို အၿပားလိုက္ ထားပါ။
- စားပြဲရဲ႕ အစြန္ မွာ ဓါး ကို မထားရ။
- ဓါးကို သံုးတဲ႕အခ်ိန္မွာ သတိထားၿပီးသံုးပါ။ စိတ္နဲ႕ကိုယ္ ကပ္ေနပါေစ။အလုပ္မွာ ပဲ အာရံုစိုက္ပါ။
- ဓါးကို သူ႕အိုးနဲ႕ သူဆန္ ပဲသံုးပါ။ ဆိုလိုတာက ဓါးအၾကီးသံုးသင္႕တဲ႕ေနရာမွာ ဓါးအၾကီး သံုးၿပီး အေသးသံုးရမဲ႕ေနရာ အေသးသံုးပါ။
- ဓါးကို အၿမဲတမ္းထက္ေနေအာင္ ထားပါ။
- သံုးၿပီးရင္ ဓါးကို အၿမဲတမ္းေဆးပါ။သူ႕ေနရာ သူၿပန္ထားပါ။
- ဓါးလက္ကိုင္ရိုးဟာ အၿမဲတမ္း သန္႕ရွင္းေနၿပီး ဆီေတြဘာေတြေပမေနရဘူး။
book for foods
Saturday, January 16, 2010
ကၽြန္ေတာ္ႏွင္႕safety rules
Labels:
ဗဟုသုတ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။