Tuesday, August 31, 2010

red snapper wrapped in baking paper

cartoccio di dentice alla ligure con patate novellae e pomodorini al basilico
fillet of red snapper wrapped in baking paper with cherry tomatoes, olives, capers and potatos and baked in the oven.

ပထမဦးဆံုး red snapper fillet ကို salt, pepper နဲ႕ marinated လုပ္ရပါမယ္။ flour နည္းနည္း ကပ္ၿပီး pan ေပၚမွာ ကင္ပါ။ ငါး အေရာင္ရလွ်င္ ပါ၀င္ ပစၥည္းေတြ ၿဖစ္တဲ႕ cherry tomatoes, black olives rings, capers and tomato sauce တို႕ကို ထည္႕ပါ sauce ပြက္လွ်င္ baking paper ကို ခင္း ၊ boiled potato ထည္႔ ၿပီး ခ်က္ထားေသာ ငါးဟင္းကို ထည္႔ပါ။ baking paper ကိုိ ပံုတြင္ၿမင္သည္႕အတိုင္း ေဘး အနား ႏွစ္ခုကို လိမ္ ၍ 230 degrees celsius (450 degrees fahrenheit) oven  ထဲတြင္ 5 to 8  မီးနစ္ခန္႕ ထည္႔ပါ။ ရလွ်င္ plate ေပၚတြင္ တင္၍ truffle oil နည္းနည္းေပါက္ေပးပါ။ truffle oil ကို fungus တမ်ဳိးမွ လုပ္ထားသည္။ အနံ႕ ေမႊးေစ ရန္ထည္႕ၿခင္းၿဖစ္သည္။

No comments:

Post a Comment

ေရးခ်င္တာသာ ေရးဗ်ာ။