ငယ္ငယ္က ဘုတ္ေရဆီဆမ္း လုပ္ကစားတာ သတိရရဲ႕ဗ်ာ။ မန္က်ည္းရြက္ႏုႏုကို ဆီဆမ္း ဆားနဲ႕နယ္ ဖက္နဲ႕ လံုေအာင္ထုပ္ ၿပီး ေၿမက်င္းထဲထည္႕ အေပၚကေန ဖေနာင္႕နဲ႕ေပါက္တဲ႕လူကေပါက္ ရူးရူး နဲ႕ ပန္းတဲ႕သူကပန္း ေနာက္ ပါးစပ္က ေပါက္တကရ ေအာ္... ။ း) ၿပီးရင္ အဲ႕ဒါကို အားပါးတရ လုစားၾကပါေရာလား။
book for foods
Saturday, September 18, 2010
Tabbouleh
ငယ္ငယ္က ဘုတ္ေရဆီဆမ္း လုပ္ကစားတာ သတိရရဲ႕ဗ်ာ။ မန္က်ည္းရြက္ႏုႏုကို ဆီဆမ္း ဆားနဲ႕နယ္ ဖက္နဲ႕ လံုေအာင္ထုပ္ ၿပီး ေၿမက်င္းထဲထည္႕ အေပၚကေန ဖေနာင္႕နဲ႕ေပါက္တဲ႕လူကေပါက္ ရူးရူး နဲ႕ ပန္းတဲ႕သူကပန္း ေနာက္ ပါးစပ္က ေပါက္တကရ ေအာ္... ။ း) ၿပီးရင္ အဲ႕ဒါကို အားပါးတရ လုစားၾကပါေရာလား။
Labels:
Knowledge
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
This is one of my favourite salad :)
ReplyDelete